Overblog
Edit post Seguir este blog Administration + Create my blog

De marxa per Barcelona.

Publicado en 24 Diciembre 2006 por Autor in Calaix de sastre, GLBTQ

Ahir vam anar de marxa. Podríem dir que també hi hem anat avui, ja que hem arribat a casa a quarts de quinze.

Per començar, fem una volteta per Barcelona, pel centre, ja que hem quedat a la porta de la FNAC. Ens trobem. Petons amunt i avall. Què fem? On anem? Quin pla tenim?

Fem una miqueta de temps passejant. Quina gentada. Anem a veure la Fira de Santa Llúcia... o el que queda, que ja desmunten. A la Plaça de Sant Jaume hi ha força gent mirant el pessebre que cada any instal·la l'Ajuntament. Enguany hi ha caganer? O és incívic?

Xino, xano, anem tirant cap al restaurant, al Carrer del Pintor Fortuny. L'antic Forn es diu? Menjars catalans!!! Que n'és de bo, tot plegat! I no gaire car. Uns vint eurons per barba. Tenint en compte que hem demanat dos plats, vi i cafès, està força arregladet.

Anem a l'Axel, a fer una copa. Vaja, no fan cafès. Deu ser que no tenen prou glamour. Jo hauria preferit un altre lloc, però aquí hi ha força més tranquil·litat... a un preu més alt.

Ja són quarts de dues. Anem cap a.... on? Dèiem d'anar a Metro, però la sala més petarda és la de fumadors. Quin mal rotllo. Així que acabem a l'Arena... crec que a l'Arena Madre, on no es pot fumar.

A l'entrada dues megabanderes que indiquen, com el cartell de l'entrada, que et trobes en un lloc gai, on tothom hi és convidat, però qui s'hagi de senrtir incòmode no cal que hi entri. Això diu.

La música, força bé. L'ambient que hi ha també. Hi ha força dones, en comparació amb altres discoteques gais. Però molt bon rotllo.

Hi ha gent que l'únic que fa és entrar i sortir. Que no ballen? Suposo que deuen anar a fumar al carrer. Ja ho diuen, fumar provoca refredats pel canvi de temperatures. La música? De tot. Des de dance, fins a la més petarda de totes.

Cap a les quatre marxem. És culpa del transport públic. Jo m'hauria quedat una estoneta més, però no és bo abusar.

Ens ho hem passat força bé. Demà serà un altre dia.

Comentar este post