Overblog
Edit post Seguir este blog Administration + Create my blog

Fish and chips...

Publicado en 12 Octubre 2009 por Autor in Turisme




Hem voltat per Londres, sota la pluja, durant tres dies. Demà, dia 12, tornem cap a casa. I fins avui, darrera nit, no hem tastat el menjar típic anglès: el fish and chips. Bé, suposo que s'escriu així, perquè jo no parlo la seva llengua, i escriure-la, encara menys!

Doncs es veu que el seu plat més típic és el peix arrebossat amb patates fregides. La veritat és que podem dir que ha estat un bon àpat, molt més saludable que algunes de les hamburgueses que ens hem fotut.

Llàstima de la companyia... i no parlo per la gent amb qui hem viatjat. M'explico.

Hem voltat pels carrers, sota una pluja fina, fins que, per sort, hem trobat taula per tanta gent. Ens hem assegut i, a mida que passava l'estona, hem anat notant una certa olor... com... sí, com a merda. Hem començat a fer cares rares, pel tuf que ens arribava, fins que hem descobert que hi havia un senyor que no feia precisament olor a colònia. I era evident. És ell. I la senyora que l'acompanya no sembla gaire preocupada. O no té olfacte o tant li fa.

Ens hem vist forçats a canviar de taula. D'una per tots nosaltres, a dues a l'altra banda. Nosaltres i la resta de gent del restaurant. Però l'olor encara és intensa.

És una llàstima. El nostre primer plat típic anglès... fa olor de merda!
Comentar este post